Visum Danmark invitation

Visum Danmark invitation og ansøgningHos Bureau Kronberg i Danmark og Thailand har vi assisteret med visum Danmark invitation og ansøgning i snart 15 år. Vi hjælper lokalt i Bangkok, hvor vi er med i hele forløbet i forbindelse med visum Danmark invitation og ansøgning, og vi hjælper naturligvis også i Danmark.

Hjælp med visum Danmark invitation

Vores kunder er typisk en dansk borger, som ønsker at invitere en thailandsk borger til Danmark fra Thailand. Det kan være en kæreste, en ægtefælle, et stedbarn, en au pair, en medarbejder eller en forretningsforbindelse. I de fleste tilfælde er der tale om en kæreste, som bor i Thailand, og som den danske part har mødt under en rejse, og hvor den danske part ønsker hjælp med visum Danmark invitation og ansøgning.

Det er under normale omstændigheder en betingelse, at kærester har mødt hinanden, før du kan benytte en visum Danmark invitation. Det er ikke nok, at man kun har haft kontakt via internettet, telefoni, postforsendelser og pengeoverførelser. Betingelserne for et invitere en kæreste er stort set identiske med betingelserne for at invitere en kæreste.

Under normale omstændigheder er det ikke muligt at få besøgsvisum til en bekendt eller til ens ægtefælles fætter, kusine eller ven i Thailand. I så fald skal den thailandske person stort set opfylde de fleste af betingelserne for et turistvisum, hvor fokus er personens tilknytning til Thailand. Vi kan ikke hjælpe med en visum Danmark invitation og ansøgning til en bekendt, som ikke har tilknytning til Thailand.

Bemærk, at vi ikke er tilknyttet nogen ambassade, men er et privat konsulentfirma. Det betyder, at vi ikke sælger eller formidler visa, og derfor kan vi ikke garantere et visum. Alle formularer, herunder visum Danmark invitation og ansøgning, er gratis og kan findes på ambassadens og Udlændingestyrelsens hjemmesider.

Hør mere om vores visumhjælp

Kontakt os på telefon (+45) 7027 6770 eller på consular@bureaukronberg.com for at høre mere om vores hjælp med visum Danmark invitation og ansøgning. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med en visumansøgning fra Thailand til Danmark her.

Print Friendly, PDF & Email