Om Bureauet

Bureau Kronberg drives af Robert Kronberg➚, der er født i 1967. Han har studeret teologi på Københavns Universitet, og han har, udover formidling på Læreanstalternes Fælles Formidlingskursus (tilknyttet Københavns Universitet), også taget merkonomfag på CPH WEST. Derudover er han certificeret af Google og IAB i digital marketing. Han er i øvrigt fra Vesterbro, men er vokset op på Vestegnen.

Fra Bangkok til konsulent i Slagelse

Jeg boede i Bangkok i Thailand fra midten af 2002 til slutningen af 2014, hvor jeg har været henholdsvis direktør, økonomiansvarlig og konsulent. Jeg var endvidere arbejdende medejer af en selskab i Thailand igennem 10 år. I dag arbejder jeg som konsulent, tekstforfatter og redaktør. Arbejdet udføres af Bureau Kronberg, der er et momsregistreret enkeltmandsfirma med CVR-nr. 36311460.

Konsulent med bred viden og erfaring

Jeg tilbyder copywriting, konsulær assistance og konsulentbistand inden for flere af de områder, hvor jeg har opnået viden og erfaring fra uddannelse og kurser samt nuværende og tidligere arbejdsopgaver i Danmark og Thailand, herunder frivillige tillidsposter på ledelsesniveau i forskellige foreninger og organisationer.

Skrivebord med udsigt til Sct. Mikkel

Jeg gift med en kvinde fra hovedstaden i Laos. Sammen har vi et barn, men jeg har også to voksne børn. Derudover har jeg en steddatter. Vi bor i Slagelse by i Region Sjælland, hvor mit skrivebord også er placeret. Fra skrivebordet kan jeg se Sct. Mikkels Kirke, hvor jeg er formand for menighedsrådet. Derudover er jeg bestyrelsesmedlem i en række foreninger.

Jeg driver blandt andet Slagelse Media (Slagelse) og Zand Media (Sjælland).

Print Friendly, PDF & Email